Bli med på markeringa av Frivillighetens dag 2022 du også

Måndag 5. desember er frivillighetens dag. Dagen vert markert i Oslo med fagdag og festarrangment med m.a. utdeling av den nasjonale Frivilligprisen 2022.. Du treng ikkje reise heile vegen til Oslo for å bli med.

Fagkonferanse og prisutdeling: 
Frivillighet Norge inviterer til Frivillighetens dag, som er et signalarrangement i Frivillighetens år 2022.  Dagen er delt i to, og du kan delta både fysisk på Sentralen i Oslo og digitalt frå heile landet. 

Fagkonferansen frå 10:00-16:30 er for alle i frivillig sektor. Vi skal snakke om ny forskning, trender og kunnskap som du kan bruke i din organisasjon i åra som kjem.  

Etter konferansen, fra 17:30 - 19:15 blir det show, feiring og prisutdeling av de fire årlige prisene:
- Årets nykommer
-  Helseprisen
-  Årets frivillighetskommune
- Den nasjonale Frivillighetsprisen 2022

Bli med på den nasjonale feiringa du også. Klikk her for å lese meir om program og melde deg på til digital deltaking

Hurraaa for Frivillighetens dag 2022 - og til alle frivillige: Det er lov å feire seg sjølve litt ekstra på denne dagen!!!!

Flere nyheter

Vi mimrar litt tilbake til rett før jul

Vi hadde fantastiske veker rett før jul her på Eid Frivilligsentral og på Selje Frivilligsentral. Pakking og utdeling av matkasser og Orklanett, Juleglede gåvekort, Ønskjetregåver og julegåva til ein ukjend. For eit fantastisk team av frivillige, kommunetilsette, næringsaktørar og andre som stilte på med flittige hender og pengegåver. Røde Kors Sogn og Fjordane laga ein fin artikkel om dette flotte samarbeidet som kjem personar i heile Stad kommune til gode. Takk for ein fin artikkel.

2024 © Eid frivilligsentral