Lørdag 19 Mars 2022
Kl. 14:00, Sagastad
Dronning Ingerid - En ganske sann historie
Rundt år 1120 sendte Kong Ragnvald Knapphode av Sverige sin egenrådige datter Ingerid til Danmark for å skape fred og forsoning med nabolandet. Det ble starten på en blodig familiesaga med taktisk spill, utroskap og hevndrap. Født prinsesse, la Ingerid Rangnvaldsdatter etterhvert Norden for sine føtter. Hennes menn døde som fluer, imens Ingerid med sin sprengkraft trakk i tråder, kronet sine sønner som konger og la under seg nærmest halve kongeriket Norge. Bli med på den halsbrekkende reisen Ingerid tok fra Uppsala i Sverige til Stårheim i Nordfjord.

Kjøp billett her:  https://booking.sagastad.no/no/se-gjore/2034680/dronning-ingerid-ei-ganske-sann-historie/showdetails?page=1&sorting=st%3Da%3Bso%3Da 

Forestillingen er en monolog der det meste kan skje; fra spøk til blodig alvor, filosofering om verden nå og da, The Big Bang, og om Ingerid fant indre ro på Stårheim eller kjempa til siste pust.

Forestillinger Sagastad, Nordfjordeid:

- Torsdag 17. mars kl. 19:00
- Lørdag 18. mars kl. 14:00 og 19:30
- Søndag 19. mars kl. 14:00

Forestillingslengde: 1 time og 15 minutter (ingen pause)

Team:
Prosjekteier, idé og skuespiller/innvendig øye: Anna Zehentbauer
Regi/utvendig øye: Anna Dworak
Kostymedesign: Cesca Dvorak
Produsent: Eline Lysen Paulsen
Illustrasjon plakat: Kristine Amalie Angvik
Produsert av Whaleinthesky Produksjoner i co-produksjon med Sagastad.

Prosjektet er støttet av Kulturrådet Norsk Kulturfond, Fond for utøvende kunstnere, Fritt Ord, Bergesenstiftelsen, Fond for Frilansere og Stad Næringsfond.

2024 © Eid frivilligsentral