Middagskøyring

9 mil kvar dag 365 dagar i året, bringer denne gjengen varm middag ut til abonnentar.

Det blir nokre timar! seier ein av middagskøyrarane som har køyrt sine vakter i snart  15 år. 15-16 personar er med å gjere denne jobben som tilsvarar ca.1,5 årsverk til saman.

Køyrarane møtest på Eid Frivilligsentral 4- 5 gonger i året der grunnlaget for dei neste 14 køyrevekene vert lagt. Vi evaluerer ordninga heile tida, og før vi set opp ny liste samlar vi middagskøyrarane til sosialt treff og gjennomgang av aktuelle utfordringar knytt til aktiviteten. 

Godt vennskap og samhald gir trivsel med å vere frivillig. Gleda og takksemd frå dei som møter deg og tek i mot den varme maten, varmar og.
Eg har tid til overs og likar 
å ta del i noko samfunnsnyttig seier, ein av dei trufaste middagskøyrarane. 

Vi kan gjerne bli fleire middagskøyrarar:


Flere aktiviteter

GRATIS YOGA FOR 50 +

Frå veke 38 – 50 tilbyr frivilligsentralane gratis yoga for Godt vaksne. Instruktør er Gry Hansen v/ Bygda Yogaskule via whereby. To gangar i veka kan ein logge seg på og vere med frå kor som helst. Måndagar kl. 12.00 og torsdagar kl.: 16.30. Ein treng berre ein pc, nettbrett eller ein mobil. Måndagane kan ein komme på frivilligsentralane å gjere yoga saman med andre. Vi loggar på stormskjerm :) Vi har valgt å kalle målgruppa for godt vaksne for å ha ei litt rund «aldersgrense» Med godt vaksne tenkjer vi 50 +, men det er ingen som vil be om legitimasjon og sjekke alder. 😊 Og ein vil oppfordre yngre om å gjere yoga saman med besteforeldre eller andre. Les meir om tilbodet og få link til yogatimane og bruksanvsining til whereby. :

2024 © Eid frivilligsentral